Na pięknym Podlasiu, w miejscowości Szumowo w 1972 roku powstała rodzinna firma piekarnicza. To tu, na podstawie tradycyjnych receptur Jan Rokicki rozpoczął wytwarzanie pieczywa. W 2000 roku przeniesiono piekarnię do Zambrowa.
Obecnie syn Krzysztof przekształcił firmę w nowoczesny zakład posiadajacy wiele wyspecjalizowanych linii produkcyjnych. Nie zmieniła się jedynie receptura i filozofia produkcji pieczywa dla Klientów poszukujących zdrowych i smacznych produktów.
W 2016 roku został opatentowany nowy produkt – chrupiąca przekąska z pieczywa pszennego, pszenno-żytniego i razowego. Takie zalety jak produkcja bez smażenia, podwójne wypiekanie, szeroka gama smaków w oparciu o naturalne przyprawy i zioła, stawiają produkt wśród poszukiwanych hitów rynkowych w Polsce i za granicą.
Nasze przekąski są zdrową alternatywą dla chipsów smażonych w ciężkich tłuszczach.
Nasze produkty doprawiamy wyłącznie świeżymi przyprawami.
Nasze chrupiące przekąski przeznaczone są dla dzieci, młodzieży i dorosłych w czasie wycieczki, podczas imprezy lub w trakcie gotowania pysznych zup.
Mnogość smaków i podwójna faza wypiekania to atut naszych pysznych przekąsek z pieczywa.
Dysponujemy profesjonalnym zapleczem dystrybucyjnym, dzięki czemu nasza firma zawsze dotrzymuje terminów dostaw.
Efektowna przekąska z polskiego pieczywa pszennego, pszenno-żytniego lub razowego. Subtelna mgiełka oliwy nanosi szeroką gamę naturalnych smaków. Wytwarzane są bez smażenia w ciężkich tłuszczach, co sprawia, że są idealną alternatywą dla chipsów. Pozwalają być FIT i rozkręcają każdą dobrą imprezę.
Efektowna przekąska z polskiego pieczywa pszennego, pszenno-żytniego lub razowego. Subtelna mgiełka oliwy nanosi szeroką gamę naturalnych smaków. Wytwarzane są bez smażenia w ciężkich tłuszczach, co sprawia, że są idealną alternatywą dla chipsów. Pozwalają być FIT i rozkręcają każdą dobrą imprezę.
Chruposzki z pieczywa pszennego dedykowane są dla dzieci i uczniów szkół podstawowych. Ze względu na delikatność i subtelność smaku są idealną przekąską szkolną. Dla rodziców mogą być pomysłowym dodatkiem do zup i sałatek.